Menu

Installeren van verwarming, cv-installatie en cv-ketel

Warm en behaaglijk wonen, de kraan open en direct warm water. Dat moet vanzelfsprekend zijn!
Problemen wanneer er geen warm water is of wanneer de cv niet naar behoren fucntioneert zijn soms snel oplosbaar maar kunnen ook verrassend complex zijn.

Wanneer u een nieuwe CV-ketel nodig heeft, ter vervanging vanwege einde levensduur of voor een andere reden dan komen de experts van Van der Meer komt graag bij u op bezoek om de werkzaamheden snel en deskundig uit te voeren. Kiest u voor een nieuw toestel met wellicht een warmtepomp? Bel ons en wij komen bij u langs om de situatie te bekijken en een offerte op maat uit te brengen.

Wat gaat er gebeuren?

Uw toestel wordt compleet vervangen, dus inclusief appendages vanaf het kale leidingwerk gas, water, cv en riolering tot en met de rookgasafvoer/verbrandingsluchttoevoer. Waarom wij dat doen? Omdat werkzaamheden als deze compleet uitgevoerd moeten worden. Ook in het kader van uw veiligheid.

Als partner van Remeha bieden wij u in de meeste gevallen een Remeha cv-toestel aan. Dit is een A-merk van Nederlandse bodem. Wij hebben voor Remeha gekozen omdat ons bedrijf de expertise en onderdelen van dit merk in huis heeft. Bij een storing kunnen we dan snel en adequaat handelen met de producten van Remeha.

Jaarlijks onderhoud

Voor het veilig en betrouwbaar werken van uw cv-toestel zullen we die jaarlijks onderhouden en afstellen (zie onderhoud&service), voor de regeling van de cv-installatie kunnen we dat centraal met uw thermostaat regelen of met een Honeywell EvoHome zoneregeling (zie Honeywell EvoHome)

En dan is er nog de installatie zelf, leidingwerk, radiatoren, convectoren, vloerverwarming enzovoort.
Voor werkzaamheden aan de installatie kunt u natuurlijk ook bij ons terecht, reparatie, uitbreiding, vervangen van radiatoren en of kranen, inregelen radiatoren, alle voorkomende werkzaamheden.

Heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Dat kan ook via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kwaliteit is vanzelfsprekend

Wilt u conventionele radiatoren of misschien wandverwarming? Wat u wenst kunnen wij voor u in orde maken. Wij inventariseren uw wensen en u ontvangt een advies op maat. Daarna gaan wij aan de slag en zorgen wij voor een vlot en soepel verloop van de werkzaamheden.

Als erkend installatiebedrijf werken wij volgens de wettelijke en geldende normen. Wij vinden het vanzelfsprekend om alleen gebruik te maken van kwaliteitsproducten. Zo heeft u de zekerheid dat u zonder problemen lang van uw installaties kunt genieten. Wanneer u klant bent bij Van der Meer Installatiebedrijf kunt u verzekerd zijn van comfortabel woongenot.

Onderhoudscontract

Het is mogelijk om voor uw cv-installatie een onderhoudscontract af te sluiten. Meer info: onderhoudscontract

Neem contact op!
Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen, u kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen of vrijblijvend offerte?

Dit veld is verplicht!

Dit veld is verplicht!

Contact

van der Meer
Turfstreek 290
3766 HZ Soest

info@vdmeerbv.nl
035 - 602 46 99

KvK-nummer: 31029834
Btw-nummer: NL802602022B01

Bankrelaties
ABN AMRO: NL43 ABNA 0479 5247 18
BIC: ABNANL2A
ING: NL85 INGB 0000 1517 50
BIC: INGBNL2A